Over AKL Training

AKL Training begeleidt medewerkers en teams die onvoldoende tot hun recht komen, om sterker in hun werk te staan, waardoor ze productiever zijn in het werk. Ik help je om van de spreekwoordelijke olifant weer een mug te maken. Als psycholoog gebruik ik mijn kennis en ervaring van de toegepaste psychologie als uitgangspunt voor persoonlijke coaching of groepstrainingen. Last van een overvolle werkplek, stapels onaf werk, uitgestelde beslissingen, een volle agenda, een vol hoofd, ontevreden collega’s of klanten? Ik help je effectief om je tijd beter in te delen; beter te communiceren, leiding te geven en anderen te motiveren. – Periodieke ondersteuning of gerichte trainingen. – Beter betrekken van uw managers of medewerkers in je organisatie. Kortom, om weer plezier in je werk te krijgen! Vergroot je menselijk kapitaal en daarmee het bedrijfsresultaat.

Hulp coaching

De mens achter de professional

Kracht

Agnes Kleijn van AKL Training zorgt dat mensen sterker in hun werk staan. “Iedereen heeft zijn eigen kracht en mogelijkheden,” vertelt Agnes. Op de werkvloer sneeuwen mensen soms onder en functioneren ze zowel individueel als in teamverband niet optimaal. Agnes: “Ik help mensen hun kracht te ontdekken en cultiveren, zodat zij binnen hun bedrijf beter presteren.” Communicatie en samenwerking zijn daarbij fundamenteel, en elk mens is op dat gebied anders – het trainen en coachen is dus maatwerk. Agnes werkt dan ook niet met één vaste methode, maar onderzoekt per situatie en individu welke aanpak het beste aansluit. “Het mooist is het, wanneer mensen vanuit hun eigen kracht de oplossing vinden met de handreikingen die ik doe.” Agnes zoekt constant de balans tussen mensen prikkelen en hen de ruimte geven om zelf tot inzichten te komen. “Dat is wat ik het leukste vind en waar ik energie uit put.”

Ondernemend

“Goed communiceren en samenwerken is essentieel én er moet omzet worden gemaakt. Ik coach op een manier die niet alleen de mensen, maar ook het bedrijf voordeel brengt. Omdat ik zelf ook ondernemer ben weet ik wat daarvoor nodig is.”

Samenwerking met TED Professionals

Loopbaanbegeleiding en coaching

AKL Training verzorgt de loopbaanbegeleiding en coaching voor Ted Professionals. TED Professionals gaat voor de magie van de perfecte match. Het bij elkaar brengen van de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever. TED Professionals brengt opdrachtgevers en professionals in complex-technische sectoren bij elkaar. TED staat voor Technical Engineering Design. TED Professionals richt zich op projecten die gerelateerd zijn aan infrastructuur, industrie, bouw en civiele techniek. De opdrachtgevers waarvoor ze bemiddelen zijn divers. Zij zijn actief op het gebied van tunnel- en verkeersinstallaties, openbare verlichting, bruggen, sluizen, telecom en industriële projecten.

Kwaliteit van dienstverlening

Ook na succesvolle bemiddeling houdt TED Professionals – indien gewenst – een vinger aan de pols. Zit u als kandidaat op de juiste plek? Vindt u uw weg in de nieuwe functie? Bent u als opdrachtgever tevreden over uw aanwinst? Begeleiding en coaching waarborgen de kwaliteit van de dienstverlening – ook op lange termijn. Ted Professionals

Vragen?

Stuur gerust een e-mail. Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vul je zoekopdracht in.