TRAININGEN EN WORKSHOPS

TRAINING / WORKSHOPDATUMPRIJS P.P. (ex btw, incl lunch & materiaal)
Diversiteit op de werkvloerOp aanvraag - 2 dagen€ 869,-
Aanspreken, zo werkt hetOp aanvraag - 1 dag€ 455,40
Opkomen voor jezelfOp aanvraag - 1 dag€ 455,40
Ziekteverzuim terugdringenOp aanvraag - 2 dagen€ 864,90
Personal BrandingOp aanvraag - 1 dag
€ 455,40
Vaardig adviserenOp aanvraag - 1dagOp aanvraag
Omgaan met weerstandOp aanvraag - 1 dagOp aanvraag

Meer info of inschrijven? Stuur een mail of neem telefonisch contact op: 06 51 501 789. AKL Training verzorgt ook groeps- en individuele trainingen of coaching op basis van de behoeften van de deelnemers of de organisatie. Wanneer jouw training of workshop er niet bij staat: vraag gerust om meer info! De thema’s die in de aanpak van AKL Training centraal staan zijn:

Communicatie & samenwerken

Open en doeltreffend communiceren en samenwerken is van doorslaggevend belang binnen de organisatie, en daarmee naar buiten toe. En dat heeft weer een positieve invloed op het bedrijfsresultaat. Reden te meer om een open communicatie te bevorderen, elkaar aan te spreken en op een constructieve manier feedback geven, zodat verbeteringen makkelijker te initiëren zijn. Wanneer de bereikbaarheid en respons binnen de organisatie groter zijn, zullen deze dat ook naar buiten toe zijn.

Doelgericht leiderschap

Leiderschap begint met persoonlijk leiderschap en is alleen mogelijk vanuit persoonlijke groei en door te reflecteren op je rol; hoe kun je als leidinggevende een relatie opbouwen met je medewerkers, hoe help je medewerkers en teams zich te ontwikkelen, hoe reflecteer je op jezelf en hoe ontwikkel je zelf als leidinggevende.

Klantgerichtheid

Binden en behouden van bestaande klanten en stimuleren dat klanten graag terugkomen is makkelijker én leuker dan telkens nieuwe klanten aantrekken.. AKL Training helpt je daarbij. Onder het motto: maak contact, houd contact, ook wanneer het eens mis gaat.

Presentatie & profilering

Jezelf en je bedrijf met zelfvertrouwen en uitstraling presenteren en profileren. De vaardigheid om vlot te spreken voor een groep. Weten wat je sterke kanten en unieke punten zijn en hoe je deze het beste naar voren kunt brengen. In relatief korte ontmoetingstijd de ander overtuigen van de toegevoegde waarde van jou en van jouw organisatie.

Ondernemend handelen

De essentiële vaardigheid van medewerkers en organisaties om het maximale uit de markt te halen. Om attent, scherp, bewust, proactief en zelfstandig kansen te zien en te verzilveren die langs komen. Dat was altijd al een belangrijke vaardigheid van organisaties en medewerkers, maar dat is dat vandaag de dag meer dan ooit.

Plannen & organiseren

Persoonlijke groei en verbeterde effectiviteit: meer invloed op je omgeving en effectiever met je tijd omgaan. Resultaten: verbeterd inzicht in je persoonlijke stijl van werken, flexibeler denken en beter prioriteiten stellen. Een plan en intentie om verder te werken aan je ontwikkeling en doelen. Wil je meer informatie over de inhoud of wil je (als bedrijf of particulier) een in-company of maatwerktraining? Neem contact op door een mail te sturen of neem telefonisch contact op: 06 51 501 789.

Vragen?

Stuur gerust een e-mail. Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vul je zoekopdracht in.